Search
Close this search box.

Snekker’n Kristiansand

Produktsortiment

Vi i Snekker’n Kristiansand (Portsør AS) tilbyr et bredt utvalg av produkter, inkludert baderombaderomsinnredningbeslagdørerytterdørerdører fra BovallsgarasjeporterHörmann garasjeportgarderobergarderobeinnredninggulvparkettlaminatgulvindustriporterinngangstakrekkverkSolarlux foldedørersolskjermingsommerstuerhagestuerVelux takvinduertrappervinduer og vinterhage.

Vi er i dag en del av Snekker’n sin store familie, som inneholder butikker over hele landet. Vi leverer produkter til hus og hytte med fokus på høy kvalitet og fremragende kundeservice.

I Snekker’n Kristiansand (Portsør AS) spesialiserer vi oss på salg og montering av garasjeporter og industriporter til næringslivet. Vi er stolte forhandlere og autoriserte montører av Hörmann porter, som er de beste og mest vedlikeholdsfrie portene på markedet. Portene fra Hörmann er kjent for sin eksepsjonelt lange levetid og høye kvalitet.

Enten du trenger en ny garasjeport, oppgradering av din baderomsinnredning, eller andre løsninger som rekkverk eller solskjerming, er vi her for å hjelpe. Vårt erfarne team står klare til å veilede deg gjennom hele prosessen, fra planlegging til ferdigstillelse.

Kontakt oss i dag for en gratis og uforpliktende befaring. Vi ser frem til å hjelpe deg med å realisere dine boligdrømmer!

Hverdager: 08.00 – 16.00

Mjåvannsvegen 42
4628 Kristiansand

Åpningstider julen 2023

Romjulen: Åpen etter avtale