Search
Close this search box.

Snekker’n Verdal

Produktsortiment

På Lag med Snekker’n Verdal

Snekker’n Verdal, også kjent som Lag Byggtjenester, er stolt av å være et nytt medlem i kjeden Snekker’n Norge. Med nesten 20 år i bransjen, har vi etablert oss som en av de ledende totalentreprenørene på Innherred, og vi ser frem til å tilby enda bedre tjenester og produkter til våre kunder gjennom dette samarbeidet.

Samspill, kvalitet og bærekraft
Hos Snekker’n Verdal står samarbeid, kvalitet og bærekraft sentralt. Vi besitter bred erfaring og solid fagkompetanse, tar vi på oss oppdrag i hele Trøndelag. Sammen skaper vi bærekraftige prosjekter av høy kvalitet.

Et Lag med solid kompetanse
Vi utfører alt innen tømmer- og snekkerarbeid, inkludert nybygg, tilbygg og rehabilitering av hus og hytter. Vi skifter vinduer og dører, bygger terrasser og setter opp garasjer. Sammen med våre dyktige samarbeidspartnere har vi også ekspertisen som kreves for å være totalentreprenør på større prosjekter for både private- og næringslivsaktører og det offentlige.

Med Fokus på Fremtiden
Vi tar vårt ansvar for å bidra til en bærekraftig fremtid på alvor. Vi prioriterer helse, miljø og sikkerhet i alt vi gjør og jobber systematisk med bærekraft på alle våre prosjekter. Dette gjør vi fordi vi skylder det til generasjonene som kommer etter oss.

De beste produktene
Som medlem av Snekker’n Norge, kan vi nå tilby et bredt spekter av kvalitetsprodukter for hus og hytter. Dette inkluderer baderom, kjøkkenløsninger med benkeplater, skreddersydde dører fra Bovalls, ytterdører fra Harmonie og Bygg1, trapper, garderobeløsninger, foldedører, sommer- og vinterhager, samt alt innen vinduer og trapper. Gjennom dette samarbeidet sikrer vi at våre kunder får tilgang til de beste produktene på markedet.

Hos Snekker’n Verdal bygger vi for å realisere drømmer og sette bærekraftige spor i samfunnet. Velkommen til å samarbeide med oss for å skape fremtidens bygg!

Hverdager: 07.00-15.00

Melkevegen 8, 7652 Verdal

Åpningstider julen 2023