Search
Close this search box.

Sommerstemning med vår sommerstue!

Drømmer du om å tilbringe lange sommerdager i komfort og stil? Da er vår eksklusive sommerstue det perfekte tillegget til din hage! Sommerstuene våre gir deg rikelig med plass til å slappe av, underholde gjester eller bare nyte stillheten i din egen lille oase.
snekkern sommerstue
Sommerstue komplett 12m2

Elegant design, overlegen kvalitet

Vår sommerstue er håndlaget med fokus på både funksjonalitet og estetikk. Den elegante designen vil komplementere ethvert utemiljø, og den robuste konstruksjonen sikrer langvarig glede og minimalt vedlikehold.

Vi kan også skreddersy for dine behov

Enten du drømmer om en avslappende lesekrok, et koselig sted å nyte en kopp kaffe eller et samlingspunkt for familie og venner, kan vår sommerstue tilpasses etter dine ønsker og behov. Legg til ekstrautstyr som vinduslemmer for å slippe inn frisk luft, isolasjon for å forlenge sesongen, eller til og med solcellepaneler for en miljøvennlig strømkilde.

snekkern sommerstue

 

Det er en førsteklasses sommerstue som vil være et verdifullt tilskudd til din eiendom i mange år fremover. Ta kontakt i dag for å få mer informasjon eller for å planlegge din drømmestue!

Oppgrader din sommeropplevelse med vår sommerstue fra Toten glass og aluminium – din hagefortryllelse venter! Kontakt oss i dag.

Kampanjen varer til 30.06.2024. Montering tilkommer om ønskelig.