Search
Close this search box.

Nyt hagen i all slags vær med en skreddersydd sommerstue fra Snekker’n

Skreddersydde sommerstuer for din uteplass

Med en sommerstue fra Toten Glass og Aluminium, får du ikke bare et kvalitetsprodukt, men også en helt unik uteplass som ingen andre har. Våre erfarne fagfolk tar seg av alle detaljer, fra størrelse og materialvalg til klimatiske forhold i ditt område. Enten du foretrekker aluminium eller tre/aluminium ramme, kan du være trygg på at din sommerstue er skreddersydd for å møte dine forventninger og behov.

Fordeler med Sommerstuer

En sommerstue gir ikke bare en forlengelse av hagesesongen, den tilbyr også en rekke fordeler:

  • Beskyttelse mot sol, regn og vind
  • Verdistigning for eiendommen
  • Beskyttelse av planter og møbler
  • Skaper et lyst og trivelig rom utendørs
  • Tilpasset tilbehør for å øke komforten
Sommerstue-hagestue

Er du usikker på hva en sommerstue innebærer? Her er svar på noen vanlige spørsmål:

Hva er en sommerstue?

En sommerstue er en konstruksjon i aluminium eller tre/aluminium designet for å gi deg et ekstra rom i hagen. Med store glasspaneler og glasstak slipper den inn mye lys og skaper en lys og luftig atmosfære.

Sommerstuer er ikke isolerte og er ikke beregnet for bruk om vinteren. Hvis du ønsker å bruke rommet hele året, anbefaler vi å se på våre isolerte vinterhager.

Størrelsen på sommerstuen avhenger av flere faktorer, inkludert materialvalg, modell og takform. Våre eksperter beregner bæreevnen til taket før bestilling, slik at du kan være sikker på at hagestuen tåler værforholdene i ditt område.

Sommerstue-hagestue

Begynn å planlegge din sommerstue

Send oss en forespørsel, vi er autoriserte Toten Glass og Aluminium-forhandlere i din region. Vi hjelper deg med sommerstue-drømmen!