Search
Close this search box.

Skyvedører brukt på 7 smarte måter

Skyvedører - Ikke bare til garderober. Med stilige dører kan du gjemme bort rotet ditt og gi et moderne preg til hjemmet ditt. Vi gir deg tipsene.
Rival skyvedører

Garderobefronter kan brukes til så mangt.  Med stilige skyvedører kan du gjemme bort rotet ditt, lage praktiske oppbevaringsløsninger, og samtidig pynte opp og gi et moderne preg til hjemmet ditt.

Hos Rival lages dører på mål slik at de alltid passer perfekt til ditt hjem, og innredningen skreddersys for de ulike bruksområdene. I tillegg kan du velge mellom glassdører i flere farger, speildører i ulike nyanser og lakkerte dører i en rekke farger. Med så mange valgmuligheter er det imidlertid ingen grunn til å kun bruke skyvedører til garderoben på soverommet og i gangen.

Et skjult hjemmekontor

Permer, bøker, papirer, skriver og annet kontorutstyr trenger også sin plass,. Hvis du ikke har et ekstra rom du kan bruke som kontor, havner dette gjerne i et hjørne av soverommet eller på gjesterommet. Slikt utstyr samler støv, og det krever tid å holde så god orden at det ser pent ut. En skyvedør kan enkelt monteres foran akkurat det området du har behov for å dekke til, og du kan selv velge om den skal ha samme farge som resten av rommet eller om du vil skape en kontrastvegg med skyvedøren.

En stilig romdeler

Mange velger åpne løsninger i huset sitt i dag. Det gir romslige, luftige boflater, men i blant kan det jo være fint å kunne dele av mellom for eksempel kjøkkenet og stuen. Ved å sette inn en skyvedør som romdeler kan du enkelt veksle mellom et stort og to mindre rom. Det beste er at du kan velge akkurat det designet som passer i ditt hjem.

Gjem bort vaskemaskinen

Vaskemaskin og tørketrommel er kjekt å ha, men det er kanskje ikke de mest dekorative elementene i boligen din. Enten du har eget vaskerom eller har hvitevarene på badet, kan det være fint å ha muligheten til å gjemme dem når de ikke er i bruk. Dette gjøres enkelt ved å sette inn en skyvedør foran hvitevarene.

Skreddersydd TV-benk

Skyvedører kan skreddersys etter ditt behov og din smak. Du kan få dører som går fra tak til gulv, men de kan også dekke mindre skap som en fullstendig skreddersydd TV-benk. Enten du vil gjemme hele TV-en og alt utstyret rundt den eller kun ønsker deg et skap under den, er skyvedører det perfekte valget for deg.

Skap ryddighet i garasjen

De fleste oppbevarer langt mer enn bilen sin i garasjen. Kanskje har du både verktøy, sportsutstyr og annet lagret på hyller og knagger rundt bilen. Da er det fort gjort at det ser litt rotete og uoversiktlig ut. Skyvedører og innredning kan enkelt tilpasses dine behov, enten du trenger små hyller til skruer og spiker eller store til bildekkene.

Til Walk-in garderoben

En walk-in garderobe er for mange den store drømmen. For deg som har god plass på soverommet, er det ingen grunn til å ta til takke med et vanlig garderobeskap. Bak skyvedøren kan du fylle opp med hyller, skuffer, stenger og knagger fra gulv til tak, og i tillegg ha nok plass til å prøve alt du har der inne før du går ut og møter den nye dagen.

Utnytte plassen under trappa

Plassen under trappen er det ofte vanskelig å utnytte, og ikke sjelden blir dette et sted du plasserer ting du ikke riktig vet hvor du skal gjøre av. Skyvedører kan skreddersys din trapp slik at du får et ekstra skap eller rom gjemt bak flotte dører.