Search
Close this search box.

Boligrådet

Velkommen til Boligrådet på HeimTV hvor vi i Snekker’n er med hver uke onsdager og fredager kl. 18:00.

Med over 100 års erfaring i bransjen er vi stolte av å hevde at vi er blant landets ledende innen fagkunnskap, kvalitet og service. Vi vil med bankende hjerter og grove arbeidshender dele vår kompetanse med alle dere seere gjennom Boligrådet.

Vi skal sammen med nøye utvalgte leverandører ha et litt annet skråblikk på byggevarer, hvordan kombinere tradisjonelt håndverk med moderne produksjonsmetoder og løsninger, komme med inspirasjon og trender på en sjarmerende og med ekte dialog til våre seere og kunder som vi lever og ånder for hver eneste dag.

Følg oss på Boligrådet og få nyttige tips innen produkter til bolig, hytter, eiendom, interiør og design.

Slik velger du riktige vinduer

Vinduer er en viktig kilde til energieffektivitet, ikke minst andre behov en ønsker å dekke. Da det finnes mange valg, hjelper vi deg med å velge riktige vinduer til ditt behov.

Hvordan velge riktig ytterdør

Hør Tone fra Snekker’n Norge og Jostein fra Harmonie Norge dele sin kunnskap om hva du bør tenke på når du skal kjøpe ny ytterdør, ikke minst hva nordmenn vil ha.

Få gode tips ved kjøp av garasjeporter

Vi er heldige som har to dedikerte eksperter i studio i dag. Tone og Linn fra Snekkern Norge har lang erfaring med å matche riktige garasjeporter med forskjellige arkitektoniske stiler og behov. 

Entrètak er ikke bare viktig, men også flott.

Tone og Linn fra Snekker’n Norge deler sin kunnskap om valg innen entrètak og viktigheten av det for nye og eldre boliger.  

Usikker på hvilken garderobeløsning du trenger?

På boligrådet i denne episoden kan du vite mer om de mange valg innen garderobeløsninger, ikke minst hvordan du kan utnytte deg av garderober i flere rom.

PVC vinduer til alle formål og farger

PVC vinduer er ikke lengre hva det en gang var. Møt Svein fra Snekker’n Norge og Fabian fra Kystvindu som snakker om hvor aktuell et PVC vindu er i dag, og dets mange bruksområder og moderne valg.

Gode råd ved valg av inner -og ytterdører

I denne episoden får du gode råd fra Tone og Johan hva gjelder valg av ytterdører. De går dypere inn på hvilke ytterdører de anbefaler og hvilke farger som er i vinden om dagen.

Dette må du tenke på før du kjøper garderober

Enten du står foran en oppgradering eller nybygging, vil denne videoen gi deg verdifulle innsikter i kunsten av å velge riktig garderobeløsning

Vinduer med støydemping

I denne epoisoden kan du lære mer om hvordan du velger riktige vinduer mot støy. I tillegg gode vedlikeholdstips som får dine vinduer til å leve lengre.

Gode tips ved valg av ytterdør til din bolig

Vi er heldige som har to eksperter i studio i dag. Johan fra Bygg 1 deler innsikter fra perspektivet til en anerkjent dørprodusent, mens Svein fra Snekkern Norge bringer sin spesialiserte kunnskap om ytterdører til bordet. Deres ekspertise vil gjøre valgprosessen enklere og mer givende.

Boligrådet serie 1, episode 95

Tips og råd til boligen! I denne episoden får vi tips og råd til boligen, vi får perspektiver på interiørarkitektens rolle i store prosjekter og som alltid nyheter.

Boligrådet serie 1, episode 93

Utvikler tar store steg med tydelig strategi. I denne episoden får vi råd og tips til boligen, vi får høre om konkurser i fleng, vi får høre om et spennende prosjekt i Trondheim og vi får høre fra en eiendomsutvikler som går mot strømmen med tydelig strategi.

Boligrådet serie 1, episode 90

Graderobetrender I denne episoden får vi innblikk i de seneste garderobe trendene, vi får vite hva som skal til for å velge rett megler, en av de største aktørene i eiendomsmarkedet beskriver situasjonen i dag og vi får høre om en finurlig rettstvist.

Boligrådet serie 1, episode 88

Garderober i fokus. I denne episoden lærer vi om hva vi bør tenke på når det gjelder garderober hjemme, vi får en oversikt over mekanismene i mellom aktørene i bolig – og eiendomsmarkedet og vi får høre hvordan flyktningsituasjonen påvirker boligmarkedet.

Boligrådet serie 1, episode 85

Boligmarkedet sliter! I denne episoden får vi et herlig innblikk i hvordan velstående nordmenn kjøper og selger bolig, vi får en oversikt over bolig – og næringsmarkedet og vi får høre at markedet sliter.

Boligrådet serie 1, episode 83

Graderobetrender I denne episoden får vi innblikk i de seneste garderobe trendene, vi får vite hva som skal til for å velge rett megler, en av de største aktørene i eiendomsmarkedet beskriver situasjonen i dag og vi får høre om en finurlig rettstvist.

Boligrådet serie 1, episode 80

Tips og råd til boligen din! Denne episoden er full av kunnskap og innsikt, tips og råd samt daglig dose av nyheter fra bolig – og eiendomsbransjen.

Boligrådet serie 1, episode 78

Boligmarkedet sliter! I denne episoden får vi et herlig innblikk i hvordan velstående nordmenn kjøper og selger bolig, vi får en oversikt over bolig – og næringsmarkedet og vi får høre at markedet sliter.

Boligrådet serie 1, episode 74

Håndverkertips til hjemmet! I denne episoden får vi tips og råd fra Snekker´n, vi får nyheter og mye inspirasjon til folk som sliter med hyller og oppbevaring hjemme!

Boligrådet serie 1, episode 71

Hvordan takler vi økte bokostnader? I denne episoden får vi høre fra Snekker´n hva husene våre har det best med, vi får aktuelle nyheter fra boligmarkedet og Huseierne gir tips og råd om å takle at bokostnader har økt med hele 23 % fra i fjor til i år.