Search
Close this search box.

Boligrådet

Velkommen til Boligrådet på HeimTV hvor vi i Snekker’n er med hver uke onsdager og fredager kl. 18:00.

Med over 100 års erfaring i bransjen er vi stolte av å hevde at vi er blant landets ledende innen fagkunnskap, kvalitet og service. Vi vil med bankende hjerter og grove arbeidshender dele vår kompetanse med alle dere seere gjennom Boligrådet.

Vi skal sammen med nøye utvalgte leverandører ha et litt annet skråblikk på byggevarer, hvordan kombinere tradisjonelt håndverk med moderne produksjonsmetoder og løsninger, komme med inspirasjon og trender på en sjarmerende og med ekte dialog til våre seere og kunder som vi lever og ånder for hver eneste dag.

Følg oss på Boligrådet og få nyttige tips innen produkter til bolig, hytter, eiendom, interiør og design.

Gå ikke glipp av disse rådene før du kjøper deg en ny ytterdør

I denne videoen deler Ove fra Snekker’n Lillestrøm sin ekspertkunnskap om hvordan du velger riktig dør til ditt hus eller hytte. Her får du nyttige råd om hvilke dører som passer best til ulike typer boliger, hva som er populært akkurat nå, og hvilke tidløse dørtyper som alltid er et sikkert valg.

Inngangstak bidrar til sikkerhet og husets utseende

Et inngangstak er ikke bare en praktisk løsning for å beskytte inngangspartiet ditt mot vær og vind, men det kan også gi hjemmet ditt et estetisk løft. Hos Snekker’n finner du et bredt utvalg av inngangstak i ulike stiler og materialer, slik at du kan finne den perfekte løsningen for ditt hjem.

Hvordan redusere strømutgifter og spare energi i hjemmet

Vil du redusere strømutgiftene og gjøre hjemmet ditt mer energieffektivt? Snekker’ns fagfolk er her for å hjelpe deg!

Knutepunktet i boligen - Kjøkkenets utvikling gjennom årene

I denne videoen tar vi deg med på en reise gjennom kjøkkenets historie og ser på hvordan det har utviklet seg til å bli hjertet i hjemmet. Fra å være et funksjonelt rom for matlaging, har kjøkkenet blitt et integrert og viktig knutepunkt hvor familie og venner samles.

"Grønne" ytterdører fra Bygg1 hos Snekker'n

Johan fra Bygg 1 deler innsikter fra perspektivet til en anerkjent dørprodusent, mens Svein fra Snekkern Norge bringer sin spesialiserte kunnskap om ytterdører til bordet. Deres ekspertise vil gjøre valgprosessen enklere og mer givende.

Få med deg alle de ulike typer vinduer som finnes på markedet

Bli med Tone og Ove fra Snekker’n når de deler sin omfattende kunnskap om vinduer, fargevalg, materialer og hvilke typer vinduer som passer best til forskjellige typer boliger og hytter.

Bærekraftige trapper produsert bærekraftig i Norge

Hos Snekker’n Norge er vi dedikerte til å tilby gode, langtlevende løsninger for både hus og hytte. En viktig del av dette er vårt nøye utvalg av leverandører. Trappene vi selger kommer fra Trapperingen, en norsk familiebedrift som drives på en bærekraftig måte.

Dette skal du tenke på før du kjøper nye vinduer til ditt hjem

Jo deler sin omfattende kunnskap om moderne vinduer, og gir deg verdifulle tips om hva du bør vurdere før du investerer i nye vinduer til ditt hjem.

Ytterdør - husets smykke

Ute etter en helt unik dør til don bolig eller hytte. Hør hva våre spesialister har å by på innen skreddersydde dører produsert i Norden du kan være alene om. 

De siste kjøkkentrendene - presentert av Snekker'n og Strai

Få med deg de aller siste trendene innen kjøkkenløsninger hos Snekker’n. Kjøkkenet har utviklet seg betydelig, og moderne kjøkken handler nå om smarte og praktiske løsninger som gjør hverdagen enklere og mer effektiv.

Slik velger du riktige vinduer

Johan fra Bygg 1 deler innsikter fra perspektivet til en anerkjent dørprodusent, mens Svein fra Snekkern Norge bringer sin spesialiserte kunnskap om ytterdører til bordet. Deres ekspertise vil gjøre valgprosessen enklere og mer givende.

Hvorfor kjøkkenet er blitt det viktigste rommet i hjemmet

Ble med sammen med oss å utforske hvorfor kjøkkenet har blitt det viktigste rommet i hjemmet, og hvordan det har utviklet seg gjennom årene.

Tenk på dette før du velger en trapp til din bolig

Når du skal velge trapp til din bolig, er det flere viktige faktorer å ta hensyn til. I denne videoen deler vi gode råd for å hjelpe deg med å ta det beste valget.

Vinduene er husets øyne - Få inspirasjon til nye vinduer

Se hvordan du kan forbedre hjemmet ditt med nye vinduer fra Fjerdingstad. Vinduene er husets øyne, og med de riktige vinduene kan du både forbedre estetikken og funksjonaliteten i hjemmet ditt.

Vedlikeholdstips for garasjeporten

I denne videoen viser vi deg hvordan du kan vedlikeholde garasjeporten din for å sikre at den fungerer optimalt i mange år.

Spar energi - Investèr i varmekilder

Her deler vi nyttige tips om hvordan du kan investere i effektive varmekilder for å redusere energiutgiftene i hjemmet ditt.

Lagring og oppbevaring med smarte garderobeløsninger

Vi tar deg med inn i verdenen av skreddersydde garderobeløsninger som kombinerer funksjonalitet og design.

Slik velger du riktige vinduer

Vinduer er en viktig kilde til energieffektivitet, ikke minst andre behov en ønsker å dekke. Da det finnes mange valg, hjelper vi deg med å velge riktige vinduer til ditt behov.

Hvordan velge riktig ytterdør

Hør Tone fra Snekker’n Norge og Jostein fra Harmonie Norge dele sin kunnskap om hva du bør tenke på når du skal kjøpe ny ytterdør, ikke minst hva nordmenn vil ha.

Få gode tips ved kjøp av garasjeporter

Vi er heldige som har to dedikerte eksperter i studio i dag. Tone og Linn fra Snekkern Norge har lang erfaring med å matche riktige garasjeporter med forskjellige arkitektoniske stiler og behov. 

Entrètak er ikke bare viktig, men også flott.

Tone og Linn fra Snekker’n Norge deler sin kunnskap om valg innen entrètak og viktigheten av det for nye og eldre boliger.  

Usikker på hvilken garderobeløsning du trenger?

På boligrådet i denne episoden kan du vite mer om de mange valg innen garderobeløsninger, ikke minst hvordan du kan utnytte deg av garderober i flere rom.

PVC vinduer til alle formål og farger

PVC vinduer er ikke lengre hva det en gang var. Møt Svein fra Snekker’n Norge og Fabian fra Kystvindu som snakker om hvor aktuell et PVC vindu er i dag, og dets mange bruksområder og moderne valg.

Gode råd ved valg av inner -og ytterdører

I denne episoden får du gode råd fra Tone og Johan hva gjelder valg av ytterdører. De går dypere inn på hvilke ytterdører de anbefaler og hvilke farger som er i vinden om dagen.

Dette må du tenke på før du kjøper garderober

Enten du står foran en oppgradering eller nybygging, vil denne videoen gi deg verdifulle innsikter i kunsten av å velge riktig garderobeløsning

Vinduer med støydemping

I denne epoisoden kan du lære mer om hvordan du velger riktige vinduer mot støy. I tillegg gode vedlikeholdstips som får dine vinduer til å leve lengre.

Boligrådet serie 1, episode 95

Tips og råd til boligen! I denne episoden får vi tips og råd til boligen, vi får perspektiver på interiørarkitektens rolle i store prosjekter og som alltid nyheter.

Boligrådet serie 1, episode 93

Utvikler tar store steg med tydelig strategi. I denne episoden får vi råd og tips til boligen, vi får høre om konkurser i fleng, vi får høre om et spennende prosjekt i Trondheim og vi får høre fra en eiendomsutvikler som går mot strømmen med tydelig strategi.

Boligrådet serie 1, episode 90

Graderobetrender I denne episoden får vi innblikk i de seneste garderobe trendene, vi får vite hva som skal til for å velge rett megler, en av de største aktørene i eiendomsmarkedet beskriver situasjonen i dag og vi får høre om en finurlig rettstvist.

Boligrådet serie 1, episode 88

Garderober i fokus. I denne episoden lærer vi om hva vi bør tenke på når det gjelder garderober hjemme, vi får en oversikt over mekanismene i mellom aktørene i bolig – og eiendomsmarkedet og vi får høre hvordan flyktningsituasjonen påvirker boligmarkedet.

Boligrådet serie 1, episode 85

Boligmarkedet sliter! I denne episoden får vi et herlig innblikk i hvordan velstående nordmenn kjøper og selger bolig, vi får en oversikt over bolig – og næringsmarkedet og vi får høre at markedet sliter.

Boligrådet serie 1, episode 83

Graderobetrender I denne episoden får vi innblikk i de seneste garderobe trendene, vi får vite hva som skal til for å velge rett megler, en av de største aktørene i eiendomsmarkedet beskriver situasjonen i dag og vi får høre om en finurlig rettstvist.

Boligrådet serie 1, episode 80

Tips og råd til boligen din! Denne episoden er full av kunnskap og innsikt, tips og råd samt daglig dose av nyheter fra bolig – og eiendomsbransjen.

Boligrådet serie 1, episode 78

Boligmarkedet sliter! I denne episoden får vi et herlig innblikk i hvordan velstående nordmenn kjøper og selger bolig, vi får en oversikt over bolig – og næringsmarkedet og vi får høre at markedet sliter.

Boligrådet serie 1, episode 74

Håndverkertips til hjemmet! I denne episoden får vi tips og råd fra Snekker´n, vi får nyheter og mye inspirasjon til folk som sliter med hyller og oppbevaring hjemme!

Boligrådet serie 1, episode 71

Hvordan takler vi økte bokostnader? I denne episoden får vi høre fra Snekker´n hva husene våre har det best med, vi får aktuelle nyheter fra boligmarkedet og Huseierne gir tips og råd om å takle at bokostnader har økt med hele 23 % fra i fjor til i år.