Search
Close this search box.

40% på vinduer fra H-vinduet Fjerdingstad

Hos Snekker’n er vi stolte av å kunne tilby deg et eksklusivt tilbud på vinduer fra H-vinduet Fjerdingstad – et selskap som bærer på over 70 års arv av kvalitet og tradisjoner innen vindusproduksjon. Med en kombinasjon av førsteklasses håndverk, bærekraftige materialer og en forpliktelse til å levere det beste til våre kunder, er H-vinduet Fjerdingstad det opplagte valget for de som verdsetter varig kvalitet og pålitelighet.

vinduer

Toppsving vindu

Toppsving vinduer åpnes fra bunn og slås utover, noe som gjør det enkelt å lufte ut. Vinduene kan snus 180 grader slik at vasking blir enkelt også fra innsiden. Svært praktiske vinduer.

Se utvalget

vinduer

Sidesving vindu

Sidesving vinduer åpnes fra siden og slås utover, slik at utlufting går raskt. Vinduene kan snus 180 grader slik at vasking blir enkelt også fra innsiden.

Se utvalget

vindu

Fastkarm vindu

Fastkarm vinduer sitter fast i karmen og har derfor ingen åpningsmuligheter. Bør plasseres der det er enkelt å komme til for vedlikehold og vask fra utsiden.

Se utvalget

vindu

Sidehengslet vindu

Disse vinduene slår enten innover eller utover avhengig av ditt behov og ønske. Innadslående vinduer gjør det enkelt å åpne vinduet for utlufting.

Se utvalget

vindu

Topphengslet vindu

Topphengslede vinduer har bladhengsler i toppen. Populære vinduer som ofte anvendes i kjeller, på hytta eller i garasjen. Passer fint for mindre vindusflater.

Se utvalget

vindu

Innadslående

Det er ikke alltid det er hensiktsmessig at vinduer åpner utover. Innadslående vindu kan både vippes innover for luftestilling i toppen, eller det kan åpnes til høyre eller venstre inntil 90 grader. Denne typen vindu er praktisk for deg som har utvendig solskjerming. Vinduene vaskes enkelt fra inne i boligen, og de gir en pen og ryddig boligfasade også under lufting.

Se utvalget

H-vinduet Fjerdingstad er mer enn bare et vindusmerke – det er et symbol på stolthet og dedikasjon til håndverket. Vår familiebedrift har alltid satt kvalitet og tradisjoner først, og det er denne tilnærmingen som har gjort oss til et ledende navn innen vindusproduksjon i over syv tiår. Vi er forpliktet til å levere produkter av høyeste kvalitet som varer i generasjoner, og som skaper et trygt og komfortabelt hjem for deg og din familie.

Når du velger vinduer fra H-vinduet Fjerdingstad, velger du mer enn bare et produkt – du velger trygghet, kvalitet og pålitelighet. Våre vinduer er designet og konstruert for å møte de høyeste standardene for energieffektivitet, sikkerhet og estetikk, og vil være en verdifull investering i hjemmet ditt i mange år fremover.

Ta det første skrittet mot å forbedre hjemmet ditt med vinduer fra H-vinduet Fjerdingstad. For et begrenset tidsrom tilbyr vi utrolige 40% rabatt på alle våre vinduer – en sjelden mulighet du ikke vil gå glipp av! Bestill nå og gi hjemmet ditt den oppgraderingen det fortjener med vinduer av høyeste kvalitet fra H-vinduet Fjerdingstad.

Kontakt oss nå for å dra nytte av dette eksklusive tilbudet før det er for sent. Vi gleder oss til å hjelpe deg med å realisere dine drømmer om et bedre hjem med vinduer fra H-vinduet Fjerdingstad.

Kampanjen varer til 25.05.2024.