Search
Close this search box.

Snekker’n Trondheim Fossegrenda

Produktsortiment

Vi er i dag en del av Snekker’n sin store familie, som inneholder butikker over hele landet. Vi leverer produkter til hus og hytte. Vi presenterer en mengde leverandører og med 350 kvm kan vi trygt si at vi har det bredeste sortimentet i Trondheim.

Velkommen innom vår butikk! Vi har kontorer og eget showroom i Fossegrenda 17. Som medlem i Norges største fagkjede på dør og vindu, er vårt mål og alltid besitte et kompetanse- og service nivå du ikke finner hos de store byggevarekjedene. Vi i Snekkern er en av landets beste på fagkunnskap, kvalitet og service. Vi hjelper deg så du finner riktig produkt til ditt prosjekt, smått eller stort!

I over 60 år har vi produsert vinduer og dører i Buvika. I dag er vi en av få som fortsatt lager spesialvinduer, reparerer gamle eller kopierer vinduer fra historisk arkitektur. Når du ønsker noe helt spesielt, eller har et bygg som byantikvaren har en mening om, er vi klare for å hjelpe deg. Vi har som mål å hele tiden besitte en kompetanse og servicenivå du ikke finner hos noen andre. En av våre styrker er mangfoldet i leverandører på dører og vindu. Vi har ikke noen få faste, vi har alle!

Vi ønsker også å sette den profesjonelle kunden i sentrum for å utvikle langsiktige kundeforhold, og vi jobber kontinuerlig for å imøtekomme Proff- kundens behov for kostnadseffektive løsninger. Hos oss finner du et bredt utvalg av leverandører og produkter.

Hverdager: 07.00 – 16.00

Fossegrenda 17
7038 Trondheim

Åpningstider julen 2023