Snekker’n Trondheim Fossegrenda

Produktsortiment

Vi er en del av Norges største fagkjede på dører og vinduer. Vi har 350 kvm med vinduer og dører på lager i Fossegrenda 17. Vi presenterer en mengde leverandører og kan trygt si at vi har det bredeste sortimentet i Trondheim. Samtidig har vi som mål å hele tiden besitte en kompetanse og servicenivå du ikke finner hos noen andre. En av våre styrker er mangfoldet i leverandører på dører og vindu. Vi har ikke noen få faste, vi har alle!

BUTIKKEN
Velkommen innom vår butikk! Vi har kontorer og eget showroom i Fossegrenda 17. Som medlem i Norges største fagkjede på dør og vindu, er vårt mål og alltid besitte et kompetanse- og service nivå du ikke finner hos de store byggevarekjedene. Vi i Snekkern er en av landets beste på fagkunnskap, kvalitet og service. Vi hjelper deg så du finner riktig produkt til ditt prosjekt, smått eller stort!

VERKSTED
I over 60 år har vi produsert vinduer og dører i Buvika. I dag er vi en av få som fortsatt lager spesialvinduer, reparerer gamle eller kopierer vinduer fra historisk arkitektur. Når du ønsker noe helt spesielt, eller har et bygg som byantikvaren har en mening om, er vi klare for å hjelpe deg!

PROFF
Vi ønsker å sette den profesjonelle kunden i sentrum for å utvikle langsiktige kundeforhold, og vi jobber kontinuerlig for å imøtekomme Proff- kundens behov for kostnadseffektive løsninger. Hos oss finner du et bredt utvalg av leverandører og produkter.

Hverdager: 07.00 – 16.00

Fossegrenda 17
7038 Trondheim