Search
Close this search box.

Hjemlevering

For å tilby deg den beste handleopplevelsen mulig, tilbyr vi hjemlevering av dine kjøpte produkter rett til din dør. Vi forstår verdien av bekvemmelighet og ønsker å gjøre det enkelt for deg å motta dine varer på et tidspunkt og sted som passer best for deg.

Vi gir våre kunder følgende alternativ:

  • Direkte (fra leverandør)
  • Via lageret vårt
  • Egen henting

1. Bestillingsprosess:

Når du fullfører et kjøp hos oss og velger hjemlevering som leveringsalternativ, vil vårt team behandle ditt kjøp umiddelbart. Du vil motta en bekreftelse på din bestilling, samt estimert leveringsdato.

2. Leveringsområde:

Vennligst sjekk med oss for å bekrefte om vi tilbyr hjemleveringstjeneste til ditt område. Vi strekker oss langt for å betjene så mange kunder som mulig, men det kan være geografiske begrensninger i enkelte tilfeller.

3. Leveringstid:

Vi streber etter å levere varene dine så raskt som mulig. Den spesifikke leveringstiden vil avhenge av produktets tilgjengelighet, din plassering, våre leverandører og andre relevante faktorer. Du vil bli informert om den forventede leveringstiden ved bestilling.

4. Leveringskostnad:

Vennligst merk at det kan påløpe en leveringsavgift basert på din plassering og ordrens størrelse. Detaljer om eventuelle leveringskostnader vil bli opplyst ved bestilling.

5. Mottak av levering:

Ved levering vil du eller en representant for deg være pålagt å være til stede for å motta og signere for varene. Det er viktig å inspisere varene ved mottak for eventuelle skader eller feil, og rapportere eventuelle problemer til oss umiddelbart.

Vi er dedikert til å sikre at dine produkter leveres trygt og effektivt. Hvis du har spørsmål eller bekymringer angående vår hjemleveringstjeneste, vennligst kontakt din nærmeste butikk/vår kundeservice for assistanse.

Takk for at du velger oss.