Search
Close this search box.

Kampanje - nye øyne til ditt hjem

Vi i Snekker’n er glade for å kunngjøre vårt eksklusive kampanje på vinduer fra Løken Trevare – et navn som har vært synonymt med kvalitet, håndverk og pålitelighet i over 30 år. Vår visjon om å være en ledende leverandør av energibesparende løsninger fortsetter å drive oss fremover, og gjennom denne kampanjen ønsker vi å gi deg muligheten til å dra nytte av våre førsteklasses produkter til reduserte priser.

vinduer

Toppsving vindu

Kontakt oss for god kampanjepris

Toppsving vinduer åpnes fra bunn og slås utover, noe som gjør det enkelt å lufte ut. Vinduene kan snus 180 grader slik at vasking blir enkelt også fra innsiden. Svært praktiske vinduer.

Se utvalget

vinduer

Sidesving vindu

Kontakt oss for god kampanjepris

Sidesving vinduer åpnes fra siden og slås utover, slik at utlufting går raskt. Vinduene kan snus 180 grader slik at vasking blir enkelt også fra innsiden.

Se utvalget

vindu

Fastkarm vindu

Kontakt oss for god kampanjepris

Fastkarm vinduer sitter fast i karmen og har derfor ingen åpningsmuligheter. Bør plasseres der det er enkelt å komme til for vedlikehold og vask fra utsiden.

Se utvalget

vindu

Sidehengslet vindu

Kontakt oss for god kampanjepris

Disse vinduene slår enten innover eller utover avhengig av ditt behov og ønske. Innadslående vinduer gjør det enkelt å åpne vinduet for utlufting.

Se utvalget

Løken Trevare har spesialisert seg på produksjon av dører og vinduer i tre, og vår lange erfaring i bransjen er et bevis på vår forpliktelse til å levere produkter av høyeste kvalitet. Med vår kombinasjon av klassisk håndverk og moderne teknologi, skaper vi vinduer som ikke bare ser fantastiske ut, men som også holder seg sterke og funksjonelle år etter år.

Tre har lenge vært naturens eget byggemateriale, og for god grunn. Vår bruk av laminerte, fingerskjøtede emner av furu med stor andel kjerneved sikrer at våre produkter er robuste, råtebestandige og holdbare, selv i et værhardt klima. Vi tilbyr også et bredt utvalg av overflatebehandlinger, slik at du kan velge den fargen som passer best for ditt hjem.

Denne kampanjen gir deg sjansen til å sikre deg førsteklasses vinduer fra Løken Trevare til uslåelige priser. Men vær rask – tilbudet gjelder så lenge lageret rekker, og med slike rabatter vil våre produkter raskt bli revet bort.

Ta det første skrittet mot å forbedre hjemmet ditt med vinduer av høyeste kvalitet fra Løken Trevare. Besøk vår nettside i dag for å utforske vårt utvalg og dra nytte av denne enestående muligheten til å spare på vinduer som er laget for å vare.

Vi ønsker deg hjertelig velkommen til vår butikk og gleder oss til å hjelpe deg med å finne de perfekte vinduene for ditt hjem. Kontakt oss hvis du ønsker et tilbud, har spørsmål eller ønsker ytterligere informasjon. Ta vare på hjemmet ditt med vinduer fra Løken Trevare!

Kampanjen varer til 25.05.2024. Gjelder så langt beholdningen rekker.