Search
Close this search box.

Garanti

Vi ønsker å forsikre deg om at produktene vi tilbyr er av høy kvalitet, og vi er stolte av å støtte dem med vårt garantiprogram. Denne garantien er utformet for å gi deg trygghet og sikkerhet når du handler hos oss.

1. Garantiperiode:

Garantiperioden for produktet starter fra datoen for kjøpet og gjelder i den perioden som er spesifisert i produktets dokumentasjon. Garantiperioden kan variere avhengig av produkttypen.

2. Hva som Dekkes av garantien:

Garantien dekker kun materielle og produksjonsfeil som oppstår under normal bruk av produktet. Dette inkluderer ikke feil forårsaket av feilaktig installasjon, unormal bruk, uhell, uautoriserte endringer eller naturskader. Dersom våre fagpersoner har installert produktet for deg, ønsker vi å forsikre deg om at du fortsatt kan nyte garantirettigheter i henhold til gjeldende lover og forskrifter. Vi ønsker at våre installasjoner skal være utført med fokus på kvalitet og vi vil koordinere inspeksjon og eventuelle nødvendige tiltak for å løse situasjonen.

3. Garantiprosess:

Hvis du oppdager feil eller mangler som er dekket av garantien, ber vi deg kontakte din nærmeste butikk eller vår kundeservice umiddelbart eller fylle ut angre-/reklamasjonsskjema. Skjemaet finner du HER. Du kan kontakte oss via telefon, epost eller skjemaet og gi oss en detaljert beskrivelse av din opplevelse. Dette vil hjelpe oss med å raskt evaluere situasjonen og tilby deg den beste løsningen. Vi forbeholder oss retten til å reparere eller erstatte det defekte produktet etter eget skjønn. Eventuelle reparasjoner eller erstatninger vil bli utført innen rimelig tid.

Etter at du har kontaktet oss, vil din nærmeste butikk veilede deg gjennom reklamasjonsprosessen. Dette kan inkludere å sende inn ytterligere dokumentasjon eller returnere det defekte produktet for nærmere vurdering.

4. Unntak fra garantien:

Garantien dekker ikke skader forårsaket av feil bruk, manglende vedlikehold, eller hvis produktet er brukt i strid med instruksjonene i produktets dokumentasjon. Videre dekker garantien ikke normale slitasje og aldring av produktet over tid.

5. Garantiens begrensninger:

I den utstrekning tillatt av gjeldende lov, er vårt ansvar under denne garantien begrenset til reparasjon eller erstatning av det defekte produktet i samsvar med disse Garantibetingelsene. Vi er ikke ansvarlig for eventuelle følgeskader eller tap som oppstår som følge av bruk eller manglende evne til å bruke produktet.

6. Juridiske rettigheter:

Disse Garantibetingelsene påvirker ikke dine lovbestemte rettigheter som forbruker i henhold til gjeldende lovgivning. Disse garantibetingelsene regulerer garantien for produkter kjøpt fra Snekker’n og av deg som kunde. Ved å kjøpe våre produkter aksepterer du våre garantibetingelser. Snekker’n forbeholder seg retten til å endre garantiens betingelser etter eget skjønn.

Avhengig av situasjonen, vil vi strebe etter å tilby en passende løsning, for eksempel reparasjon, erstatning eller refusjon, i samsvar med gjeldende lov og garantibetingelser.

Vennligst oppbevar kvitteringen for ditt kjøp, da dette er nødvendig for å kunne kreve garantitjenester.

Vi setter stor pris på din forståelse og samarbeid i denne prosessen. Vårt mål er å sikre din fulle tilfredshet, og vi vil gjøre vårt ytterste for å løse reklamasjonen på en effektiv og rettferdig måte.

Vi setter stor pris på din forståelse og samarbeid i denne prosessen. Vårt mål er å sikre din fulle tilfredshet, og vi vil gjøre vårt ytterste for å løse reklamasjonen på en effektiv og rettferdig måte.

Takk for at du velger oss.