Search
Close this search box.

Få balkongfølelsen med VELUX CABRIO takaltan!

Med kun noen få håndbevegelser gjør du om ditt flotte VELUX takvindu til en pen liten takaltan som gir deg ekte balkongfølelse. Perfekt for loftsleiligheter.
VELUX Cabrio takaltan

MER LYS – MER LUFT!

Et rom med skråtak får nytt liv når et takvindu settes inn. Når man likevel er i gang – hvorfor ikke skaffe seg en plass i solen?

Vi mennesker trives best i lyse og luftige rom, gjerne med utsikt over omgivelsene. Å forvandle et dunkelt område under skråtaket til et sted der dagslyset får flomme inn, står derfor høyt på ønskelisten til mange boligeiere. Du er kanskje en av dem? Da bør du sjekke ut VELUX CABRIO takaltan.

Les mer om takvinduer og solskjerming fra VELUX
 

Fra vindu til balkong på få sekunder

For dem som ønsker å gjøre hjemmet enda noen hakk herligere, og vil utnytte boligens potensial på en innovativ måte, er det vel verdt å stifte nærmere bekjentskap med VELUX CABRIO® takaltan. Tilsynelatende et hvilket som helst todelt takvindu, men den gang ei – her ligger det en hemmelighet på lur: Elegant skjult i vindusrammen er to rekkverk som forvandler vinduet til en stilren altan.

Noen få bevegelser er alt som skal til: Først skyves det øverste, topphengslede vinduet oppover, deretter dyttes den nederste delen frem – og med ett har du fått deg en altan!

Festet til hver side av det nederste vinduet er rekkverk i metall som foldes ut når vinduet skyves frem. Du hører et klikk når de ulike delene låses sammen og altanen er sikret for bruk.

Opptil 3 altaner ved siden av hverandre

VELUX CABRIO® takaltan kan monteres i tak med 35 til 53 graders vinkel og finnes i tre ulike bredder, slik at du kan få den varianten som passer best til ditt behov. Det går også an å montere opptil tre takaltaner tett ved siden av hverandre, slik at du får en fleksibel løsning der de kan åpnes og lukkes individuelt.

 

Perfekt for loftsleiligheter

I mange loftsleiligheter uten noen form for eksisterende uteplass er takaltan et smart alternativ til å gjøre større inngrep, som å montere en utvendig balkong. Dessuten er det raskere – å montere VELUX CABRIO® takaltan tar ikke lenger tid enn å sette inn vanlige takvinduer.

Integrert solskjerming

Det øverste vinduet gir ly mot vær og vind, og med solskjerming montert i vinduet kan du også regulere hvor mye lysinnslipp du vil ha ned på altanen og videre inn i rommet. Solskjerming beskytter også mot høye temperaturer utendørs, slik at rommet innenfor er behagelig å oppholde seg i også på strålende sommerdager.

Kanskje dette blir det nye favorittstedet for å nyte en sommerlig frokost eller å slappe av med en god bok etter jobben?

Les også mer om VELUX CABRIO løsningen på VELUX.NO

Takvinduer

Naturlig lys har mye makt – det forandrer fargenyanser, gir bedre romfølelse, reduserer behovet for elektrisitet og det gir oss en god følelse. Vi bruker 90 % av tiden vår innendørs. Det betyr for lite dagslys og for lite frisk luft. Forskning viser at dette kan gå ut over både helse og livskvalitet. Visste du at takvinduer gir mer enn dobbelt så mye lys som fasadevinduer?

Med VELUX takvinduer kan du få akkurat den løsningen du har behov for – mer dagslys, fjernstyring, takterrasse, takaltan, kombinasjon av tak- og fasadevinduer, ja til og med høyden til å møblere der det før ikke var mulig. Er det for eksempel for lavt til å ha badekar eller vask, er et eller flere VELUX takvinduer den ideelle løsningen.