Search
Close this search box.

Dører – Det viktige fargevalget

- Alt trenger jo ikke være sort/hvitt. Våger du å skille deg litt ut? Har du tenkt på hvordan farger kan fremheve deler av boligen og forsterke uttrykk, både innendørs og utvendig...

Alt trenger jo ikke være sort/hvitt.

Våger du å skille deg litt ut? Har du tenkt på hvordan farger kan fremheve deler av boligen og forsterke uttrykk, både innendørs og utvendig. Tradisjonelt sett har mange valgt hvite og grå dører, og siste årene også sorte, men heldigvis ser vi trender som går i andre retninger.

Drar man sydover er de mye flinkere til å sette personlig preg på sine boliger, med blant annet spreke farger på ytterdører. Inngangsdøren er jo det første som møter dine gjester, så hvorfor ikke markere din personlighet allerede her, både med farge og form?

 

NESTEN ALT ER MULIG!
La deg inspirere av alle fargerike muligheter, og vi hjelper deg gjerne med valget. Vi har et stort utvalg i standardfarger, men du har også mulighet til å få døren i akkurat den fargen du ønsker deg mot et tillegg i pris.

PS! ET LITE TIPS:
Har du virkelig tenkt å være vill og gæren i fargevalget på ytterdøra, snakk gjerne med naboene dine først, slik at ikke ditt fargevalg blir til sjenanse og skaper konflikt.

Se utvalg av dører i dørkataloger fra TUN og Harmonie