Search
Close this search box.

Skap blikkfang med fargerike skyvedørsgarderober

Selvfølgelig er det viktigste at garderoben er praktisk og tilfredsstiller dine behov, men samtidig er det jo litt gøy å kunne velge sin egen farge på frontene.
skyvedørsgarderober

Hvit var lenge det selvfølgelige valget på skyvedørsgarderober, men nå er trendene endelig snudd. Stadig flere velger mørke farger på frontene og drister seg også til fargerike skyvedører.

Det viktigste er selvfølgelig at garderoben er praktisk og tilfredsstiller dine behov, men samtidig skal den gjerne også passe godt inn i ditt rom. Da er det veldig praktisk at det idag finnes mange farger og varianter du kan velge mellom. Om ikke du vil ha et garderobeskap i alle regnbuens farger, har du i alle fall muligheten til å velge akkurat den fargen, nyansen og sjatteringen du ønsker deg, iallefall når du velger skyvedørsgarderober fra Rival.

Det velges mørkere fronter

Trendene innen garderobefronter endret seg mye. Mens man tidligere så mest lyse fronter, med eventuelle mørke detaljer, velger nå stadig flere svarte eller grå fronter. Hvite skyvedører kan nok virke som det mest praktiske valg når interiørtrendene endres fra år til år, men mange ønsker seg likevel litt mer spennende design.

Høyere budsjetter og mer fokus på design

Det er også flere som syns det er greit å bruke litt ekstra penger på en garderobe som skiller seg ut i mengden, samtidig som den matcher rommet og boligen perfekt. En mørk skyvedørsgarderobe på en vegg, i et ellers lyst rom, kan fungere som en stilig kontrastvegg, samtidig som det gir rommet et mer personlig uttrykk.

Flere og flere ønsker egne farger

Det er få som liker å være bare nesten fornøyd med fargen på garderobeskapene sine. Vi synes heller du skal gå rundt og være kjempefornøyd. Velger du malte fronter får du nærmest uendelig med fargevalg. Med hele 1.950 NCS basisfarger og ved blandinger av disse, blir du ganske så sikkert fornøyd med akkurat din farge.

Av og til holder det ikke å kalle en farge beige, duegrått eller eggeskall. Kanskje besitter man en liten tapetbit med en farge som verken har noe navn eller er å finne i malingfabrikkenes fargekart. Den ligger kanskje midt i mellom noen farger. Da er det spesielt hyggelig å vite at hos Rival har man  mulighet til å sende prøven til scanning, slik at du får akkurat den fargen du ønsker.

Tenk også på dette når du skal ha ny garderobe:

  • Vil du ha skuffer, kurver eller hyller?
  • Vil du ha lys i garderoben?
  • Vil du også ha plass til skoene dine der?
  • Hvor mye plass trenger du til å henge klær?
  • Har du mest korte eller lange klær?
  • Kan du ha to stenger til hengere i høyden?
  • Hvilken farge vil du at garderoben skal være?
  • Vil du ha fronter i tre eller laminat?
  • Ønsker du speil på dørene eller ikke?