Search
Close this search box.

Tre ganger så mye lys med VELUX Studio 3-i-1 takvindu

VELUX STUDIO 3 i 1 takvindu gir bedre utsikt, mer dagslys og bedre romfølelse.
VELUX takvindu

 

Produktinformasjon

  • Karmer og ramme i hvitmalt tre (furu).
  • Tre lags glass som er laminert innvendig og herdet utvendig, med rengjøringsvennlig- og antiduggbelegg utvendig.
  • ThermoTechnology isolerer godt og har lufttett forsegling, som gir U-verdi på 1,0.
  • Mål: 184 x 118 cm.
 

En estetisk god løsning med ekstra lyseffekt

I mange tilfeller, i alle fall der plassen tillater, vil man ha flere VELUX takvinduer i samme rom – jo mer dagslys desto bedre. Det maksimerer de gode effektene av dagslys, frisk luft og økt romfølelse. Ved sammenbygging av flere vinduer ved siden av hverandre vil ofte håndverkeren velge å montere smale vinduer mellom sperrene. Det gir synlige kraftige sperrer, som begrenser lysinnfallet noe, og rent estetisk kan det se litt klumpete ut.

Et godt alternativ til flere takvinduer er å heller skape plass til VELUX STUDIO, som er tre takvinduer i ett. Løsningen er slankere og ser mer naturlig ut i rommet, enn om man monterer tre separate takvinduer. I tillegg øker andelen dagslys med 23 prosent i forhold til tre enkeltvinduer. Ikke minst blir utsikten mindre avbrutt. Installasjonen er også enklere, ettersom de tre vinduene har én felles karm; det blir i praksis som å montere ett vindu. Prismessig får du tre vinduer til nesten samme pris som to sammenlignbare enkeltvinduer.

Karmen på VELUX STUDIO leveres med det midtre vinduet fastmontert og to sidevinduer som hengsles inn i karmen etter montering. Midtvinduet kan ikke åpnes, men sidevinduene åpnes og lukkes uavhengig av hverandre. Produktet er i utgangspunktet beregnet for manuell betjening, men de åpningsbare vinduene kan enkelt oppgraderes til elektrisk eller solcellebetjent med regnsensor og trådløs veggbryter. Når vinduene er oppgradert til VELUX INTEGRA kan de også oppgraderes med VELUX ACTIVE inneklimakontroll, som lar deg betjene og programmere vinduer og gardiner med telefonen.

All VELUX innvendig manuell eller solcellebetjent solskjerming, samt utvendige manuelle screens passer perfekt til VELUX STUDIO.

Velg riktig VELUX takvindu

Valg av riktig VELUX takvindu er essensielt for å oppnå maksimalt lysinnslipp, god utsikt i riktig høyde og et praktisk vindu tilpasset brukskravene. Et riktig valg må også ta utgangspunkt i takets konstruksjon og vinkel, samt gjeldende byggeforskrifter.

Fordeler med VELUX STUDIO 3 i 1

  • Øker mengden dagslys med 23% i forhold til tre enkle takvinduer.
  • Slankere profiler gir et penere inntrykk i rommet.
  • Utsikten blir bedre med smalere karmer.
  • Billigere enn tre enkeltvinduer, både i innkjøp og monteringstid.